Jozefschool
Basisschool in Wernhout

De Jozefschool is een gezellige dorpsschool in Wernhout. De school telt 153 leerlingen die verdeeld zijn over 7 groepen, te weten groep 1/2, groep 3, groep 4-5, groep 5-6, groep 7 en groep 8. 

​De speerpunten van de Jozefschool zijn zelfstandigheidsbevordering van het kind en uitgaan van niveauverschillen. Het onderwijs is zo georganiseerd dat elk kind op zijn/haar niveau kan leren. Verschillen tussen kinderen worden gezien als uitgangspunt voor het leren.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen op school waarbij respect, belangstelling, veiligheid en acceptatie een grote rol spelen. 
De Jozefschool staat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving. Enthousiaste en vakbekwame leerkrachten zorgen voor optimale resultaten bij ieder kind.

De medewerkers hebben oog voor talenten, mogelijkheden en kansen op didactisch, sociaal emotioneel en creatief gebied. Wij hebben een open en respectvolle houding naar ouders, kinderen en andere betrokkenen.

De Jozefschool valt onder de Stichting Primair Onderwijs in de Gemeente Zundert. Meer informatie hierover vindt u op de website van de stichting SPOZ.

Rots & WaterOp de Jozefschool gebruiken we Rots&Water in alle groepen om ons pedagogisch klimaat te verbeteren.

EDI modelIn alle groepen op de Jozefschool geven we les volgens het Expliciete Directe Instructiemodel (EDI).

Teach!Alle leerkrachten werken met de technieken van Teach like a Champion!

Impressies

Schoolgids


Download hier de schoolgids.

Schoolkalender


Download hier de schoolkalender

DownloadsKlik hier voor de overige documenten

Kennismaken

Mocht u interesse hebben om uw kind in te schrijven op de Jozefschool, dan maken we graag een afspraak om onze mooie school te laten zien en u uit te leggen hoe wij werken.

Hiervoor kunt u contact opnemen met onze directeur Wouter Starink. 

Contact


Jozefschool
Diepstraat 4
4884 AB Wernhout 

T  076-5973059
jozefschool@spoz.nl

Onze basisscholen


U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.

© 2019 SPOZ Actilus webdesign