Impressie
van onze groepen

Groep 1-2A

Deze groep is het schooljaar gestart met 24 leerlingen en gedurende het jaar zullen hier steeds nieuwe kinderen bij komen. Van maandag t/m vrijdag is juf Karen in de klas.

Groep 3

Groep 3 is gestart met 18 kinderen. Zij gaan beginnen met leren lezen, schrijven en rekenen. Ook zitten de kinderen voor het eerst in groepjes en hebben ze hun eigen plekje. Juf Lotte is alle dagen van de week in de klas.

Groep 4

Deze groep 4 is het schooljaar gestart met 22 leerlingen. Juf Priscilla is alle dagen van de week in de klas. We gaan verder met lezen, schrijven en rekenen. De tafeltjes gaan we heel goed oefenen!

Groep 5

Deze groep is het schooljaar gestart met 22 leerlingen. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Ester voor deze groep en op woensdag is dat meneer Wouter. In groep 5 gaan we beginnen met geschiedenis, erg leuk om te leren hoe wat er van vroeger tot nu is gebeurd.

Groep 6

Deze groep is het schooljaar gestart met 19 leerlingen. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Marlou voor deze groep en op donderdag en vrijdag is dat juf Dieke. In groep 6 leren we voor het eerst rekenen met breuken en hebben we een leuk project met het Vogelrevalidatiecentrum in Zundert.

Groep 7

Deze groep is het schooljaar gestart met 32 leerlingen. Op maandag, dinsdag en woensdag om de week staat juf Lieke voor de groep. Woensdag om de week, donderdag en vrijdag is dat juf Krien. In groep 7 wordt het verkeersexamen gedaan en starten de kinderen met Engels. Ook wordt er al gekeken naar het voortgezet onderwijs.

Groep 8

Deze groep is het schooljaar gestart met 23 leerlingen. Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Melanie voor de klas. Op donderdag en vrijdag is dat juf Evelien. In groep 8 sluiten we de schoolloopbaan af. De kinderen krijgen hun schooladvies, ze gaan op kamp en spelen een fantastische musical. Een mooi afscheid van de basisschool!

Contact


St. Jozefschool
Diepstraat 4
4881 AB Wernhout 

T  076-5973059
jozefschool@spoz.nl

Onze basisscholen


U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.

© 2019 SPOZ Actilus webdesign